به گزارش مرکز خبر حوزه، حجتالاسلام والمسلمین کرمی در این نشست گفت: ما وقتی در قرآن کریم هدف از ازدواج را بررسی میکنیم، به یک هدف میرسیم و آن آرامش است. تمام اهدافی که امروز مردم به دنبال آن هستند همین آرامش است و مابقی کارها بازی با زندگی است؛ بنابراین طلاب باید بیشتر از دیگران به این امر توجه کنند و بر روی آن تفکر نمایند.
وی در پاسخ به این سوال که چرا بعضی از اشخاص بعد از ازدواج، خواندن دعاها، انجام نوافلشان و ... کم میشود؛ در حالی که در هنگام مجردی همه این عبادات را انجام میدهند؟ خاطرنشان ساخت: ازدواج به خودی خود آرامش نمیآورد؛ بلکه هدف ازدواج آرامش است. ازدواج برکات بسیار زیادی دارد. آثار پرنعمتی دارد که اگر به آن توجه شود انسان به آرامش میرسد.
*آرامش در زندگی از دیدگاه امام علی(ع)
این کارشناس حوزوی به آثار آرامش در زندگی از دیدگاه امام علی(ع) پرداخت و اذعان داشت: در سایه آرامش، عقل انسانها درست کار میکند؛ استعداد آدمیان فعال میشود؛ موجب تفکر صحیح خوشاخلاقی، زیبارویی و اعتبار و اعتماد میگردد.
سخنران این نشست در بخش دیگر از سخنان خود بر دقت ویژه نسبت به زبان تأکید کرده و اظهار داشت: اولین نکته تربیتی که باید دقت ویژهای روی آن داشته باشیم، زبان است. زبان نقش زیادی در روابط خانوادگی دارد. این زبان است که هم میتواند مایه خیر باشد و هم میتواند مایه شر و بدی باشد.
*معانی زبان از نگاه امام علی(ع)
حجتالاسلام والمسلمین کرمی به معانی زبان از نگاه امام علی(ع) اشاره کرده و یادآور شد: زبان داوری است که به دعواها فیصله میدهد؛ گویایی است که بهوسیله آن به پرسشها پاسخ میدهد؛ واسطهایست که با آن مشکل برطرف میشود؛ توصیفگری است که با آن اشیاء و اشخاص شناخته میشوند و روابط برقرار میشود؛ فرماندهی است که به نیکی فرمان میدهد؛ اندرزگویی است که از زشتیها باز میدارد.
رییس دانشگاه پیام نور قم در پایان تصریح کرد: اگر زبان این کارها را انجام ندهد، زبان نیست و مشکل از ماست.